RESTAURANT SO WHAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 791 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant So What. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 19:58 Mag zeggen dat ik als eerste verrast werd door de hoeveelheid eten, met daarbij vermeldenswaardig dat het eten goed van temperatuur was. Mixed visschotel en de biefstuk daar is weinig op aan te merken. Alleen de garnalen
30 nov 2022 om 16:17 Het enige restaurant op Texel dat bezorgd in de winter. Maar wel enorm lekker!! We waren enorm onder de indruk van de kwaliteit, hoeveelheid en temperatuur van het eten. Ook keurig binnen het afgesproken tijdvak gearriveerd. Vriendelijke bezorger
27 nov 2022 om 10:53 Was weer top
26 nov 2022 om 20:13 Aangebrande pizza, maar toch niet gaar. Bodem was pap. Weggegooid. Fijne bezorging dat wel.
26 nov 2022 om 18:44 Het eten was heerlijk. Goed van temperatuur. Netjes verpakt en keurig bezorgd. Aanrader hoor!
25 nov 2022 om 22:12 Heerlijke pizza’s, maar ik kan er maar beter geen peper meer op laten doen
22 nov 2022 om 22:49 Meer dan goed
19 nov 2022 om 19:19 Snelle bezorging En alles was warm en lekker Zeker moeite waard
16 nov 2022 om 19:40 Prima pizza's.
16 nov 2022 om 0:03 Super Lekker Dankjewel
12 nov 2022 om 11:00 Lekkere pizza’s, kwamen eerder dan verwacht, dus we waren aangenaam verrast. Zeer vriendelijke bezorger.
12 nov 2022 om 9:10 de sauzen we hadden besteld zaten er niet bij. Shoarma was te zout en de pizza ook.